Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis D1 verliest net van Ondo D1

Afgelopen zaterdag stond de 2e oefenwedstrijd voor de D1 op het programma, de 1e oefenwedstrijd was tegen Valto en werd ruimschoots gewonnen, deze zaterdag stond een andere westlandse ploeg op het programma, te weten Ondo uit ’s Gravenzande. Deze ploeg kennen we uit de veldcompetitie en over 3 weken staat hij weer op het programma maar dan voor het echie!

De eerste minuten ging het op en neer en de doelpunten vlogen om de oren. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Ondo maar gelijk daarop scoorde Luuk uit een doorloopbal en gelijk daarop scoorde Mees uit een vrije bal, we waren nog niet uitgeklapt of Ondo scoorde uit een afstandsschot 2-2.  Floor scoorde met een afstandsschot 3-2 maar gelijk trok  Ondo met een afstandsschot de stand weer gelijk 3-3 en gingen gelijk door 3-4. Gelukkig was het Puck die met een doorloopbal gelukkig de stand weer gelijk trok 4-4, Luuk scoorde met een afstandsschot en zorgde weer voor een voorsprong en dit was tevens de ruststand 5-4.

Na de rust leek Maassluis even van slag en daar profiteerde Ondo van met 3 doelpunten op rij, 5-7. De concentratie was even zoek en Ondo was op dat moment feller! Gelukkig hadden we Puck en Luuk binnen de gelederen en zij brachten de ploegen weer op gelijke hoogte.

Toch was het Ondo die gelijk weer doordrukte met 2 doelpunten 7-9. Toch rechtte Maassluis nog een keer zijn rug met doelpunten van Rens en Floor 9-9. Ondo bracht de stand in hun voordeel 9-10 maar weer was het Floor met een mooie doorloopbal die de 10-10 maakte. Helaas scoorde Ondo weer 10-12.  Puck scoorde vanuit een doorloopbal de 11-12 en een gelijkspel zat erin! Toch was het Ondo die nog de 11-13 aantekende. Jip nam nog wraak op zijn heer middels een mooi afstandsschot 12-13 en dat was tevens de eindstand! Jammer net verloren, maar over 3 weken gaan we in ’s Gravenzande op herhaling en met een beetje meer concentratie in de 2e helft gaan we zeker voor de overwinning. Volgende week gaan we naar het onbekende Tiel, laten we hopen op een positief resultaat!

Een trotse supporter

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief