Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Vol verwachting klopt ons hart

Wat gaat dit nieuwe zaal seizoen ons brengen. De kop is eraf. Het vlaggen schip deed het prima en ging met een mooie overwinning van start. Jammer voor degene, die altijd informeerde op het veld naar de uitslag van één en nooit langs de lijn te vinden zijn en bij verlies altijd negatief reageerden, gaat niet zo goed hè! Wat viel er nu na deze wedstrijd op? Werkelijk niemand vroeg deze week en hoe ging het? Een ieder die dit leest weet waarschijnlijk de oorzaak wel: “Geen beter vermaak dan leedvermaak luidt een spreekwoord”. Dit was het eerste speelweekend en wat bracht het tweede?

Die ging van start afgelopen donderdagavond voor de A1 met de uitgestelde wedstrijd van de eerste kompetitie dag in de Olympiahal tegen Korbis. Het was werkelijk geen tegenstand, was de uitneem bal al een teken aan de wand, die doorgenomen bal voor de wedstrijd betekende gelijk door Fleur 1-0. Het was een begin van de 21 treffers, die zouden vallen door Lars en Milou 4x, Tristan 3x, Fleur, Naomi, Jari en Birte 2x, Jari en Sjoerd 1x. Korbis stelde er slechts 8 tegenover. Een mooie opwarmer voor de uitkraker tegen Albatros, waarvan op het veld tweemaal verloren werd. Door het thuis programma van één en twee geen getuigen kunnen zijn van deze wedstrijd. Waarom speelt de A1 niet ook thuis gelijktijdig met de selektie teams, jammer. Gelukkig a.s. zaterdag wel.   Van horen zeggen was het een kraker in Zwijndrecht en………werden de punten eerlijk verdeeld 12-12. Een knappe prestatie om met een punt huiswaarts te keren.

Ja en wat deden twee en één in de eerste thuiswedstrijden tegen het Zeeuwse Fortis uit Oost-Souburg. Beide selekties van Maassluis hadden nogal wat met kwaaltjes en blessures te maken, waardoor niet in de ideale opstellingen gespeeld kon worden. Het was niet “de wind waait door de bomen”, maar het was een stevige Zeeuwse storm, die beide teams helaas kopje onder lieten gaan, 12-20 en 15-21. Jammer, maar a.s. zaterdag zijn er weer nieuwe kansen, als men wederom thuis speelt.

HENNY NIEMA

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief