Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Weer een spannende match van de C2

Afgelopen zaterdag stond er een uitwedstrijd tegen Vitesse C2 op het programma! Aangezien beide coaches zelf moesten spelen, hadden we Mirjan en Jacqueline als invalcoaches. Jip en Isa zaten op de bank dus we konden beginnen.

De eerste aanval startte wat slapjes, terwijl Vitesse fel was, maar door uitstekend werk van de verdediging bleef het lang 0-0. Jort zorgde voor de 0-1 d.m.v een afstandsschot, helaas was het Vitesse die de 1-1 vaststelde.

De tweede aanval kreeg legio kansen en Sem scoorde uit een ½ afstandsschot 1-2 en met deze stand gingen we ook de rust in. Mirjan en Jacqueline vertelde de ploeg wat wel goed ging en wat nog verbeterd kan worden.

De tweede helft gaf een ander beeld van de wedstrijd, een veel feller Maassluis tegen een timide Vitesse. Door een mooie combinatie van Kimberley en Eva wist Eva het mooi af te rondde 1-3. Vitesse kwam weer helemaal terug in de wedstrijd en scoorde uit 2 afstandsschoten en de stand was weer gelijk 3-3. Mirjan en Jacqueline schreeuwden hun longen uit hun lijf, zodat de C2 geen moment kon verslappen. Kimberley maakte een mooi doelpunt achter de korf en we stonden weer voor 3-4. Het laatste doelpunt werd gemaakt door Martijn middels een doorloopbal 3-5. Jip en Isa mochten nog even meedoen maar er werd niet meer gescoord, dus na 50 minuten stond er 3-5 op het scorebord. Jongens en meiden een leuke wedstrijd om naar te kijken en allemaal hard gewerkt. Mirjan en Jacqueline bedankt voor het schreeuwen naar de overwinning! Jip en Isa ook jullie bedankt voor het reserve zitten. Volgende week komt Olympia C1 op bezoek in Vlaardingen, als jullie net zo spelen dat geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden!

Een supporter

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief