Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis C2 wint eenvoudig van Vitesse C2

Maassluis C2 wint eenvoudig van Vitesse C2

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd om de 3e plaats op het spel, het kampioenschap gaat tussen Valto en Avanti, daar hebben we niets te zoeken, dus het best van de rest is voor ons.

De start was erg goed, Tom scoorde uit een doorloopbal de 1-0 vlak daarop gevolgd door Kim die met een korte kans de stand op 2-0 bracht. Uit de volgende aanval was het tweemaal Sem die de 3-0 en 4-0 aantekende. De 4-0 stond binnen 10 minuten op het scorebord en toen was het eindelijk Vitesse die iets terug deed 4-1. Jort wist nog net voor de rust er één te prikken en bracht zo de ruststand op 5-1.

Na de rust een zelfde beeld van de wedstrijd alleen scoorde Maassluis nu niet, er gingen vele kansen verloren. Vitesse wist nog de korf te vinden, 5-2. Sem kreeg nog een strafworp mee, die hij benutte 6-2. Floor en Hidde werden nog voor enkele minuten ingebracht, bedankt daarvoor!

Als laatste was het Tom die z’n tweede doelpunt aantekende en de eindstand op 7-2 bracht.

Je ziet duidelijk verschil met het begin van de competitie, er wordt sneller gespeeld en bepaalde patronen worden ook duidelijker, kortom een goede vooruitgang! Nu hebben we 2 weken vrij en dan op naar de laatste zaalwedstrijden.

Een supporter

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief