Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Wederom winst voor de C2

Na een inspirerende voorwedstrijd moest de C2 aantreden tegen die Haghe, Martijn heeft nog steeds last van zijn gebroken pols, beterschap Martijn, daardoor speelde Kim voor jongen en deed Bianca mee met de C2, en als reserve hadden we Benthe en Parissa. Demi is herstellende van een operatie, heel veel sterkte Demi, dus Isolde stond alleen voor de groep!

Sem opende de score, maar gelijk scoorde die Haghe 1-1. De wedstrijd kwam moeilijk op gang, maar gelukkig scoorde Kim en Jort allebei van afstand 3-1. Daarna was het Tom die een doorloopbal scoorde en Sem deed er nog doelpuntje bij 5-1. Die Haghe wist nog net voor de rust er één te gooien en zo gingen wij de rust in met een 5-2 voorsprong. Na de rust ging die Haghe door waar ze mee geëindigd waren 5-3. Gelukkig bracht Sem de stand  op 6-3 maar helaas was dit van korte duur 6-4. Het spel van Maassluis was te traag en je kon zien dat er een aantal ziekjes waren. Gelukkig had Manon haar schot nog en zij scoorde tweemaal 8-4 d.m.v afstandsschoten. Die Haghe kwam toch nog terug tot 8-6 en zo leek het nog spannend te worden, maar gelukkig scoorde Jort het laatste doelpunt van afstand en dat bracht de eindstand op 9-6.

Volgende week staat Avanti op het programma en het zou leuk zijn om van de koploper een puntje af te snoepen en anders eindigen we gewoon als derde in de poule, succes!!

Een supporter

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief