Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

D1 wint gemakkelijk van Achilles in laatste thuiswedstrijd

Afgelopen zaterdag stond de laatste thuiswedstrijd tegen Achilles op het programma. Achilles verkeert in dezelfde positie als Maassluis D1 vorig jaar, nog geen één wedstrijd gewonnen en daardoor stijf onderaan in de poule. Jip moest mee als reserve bij de C1 en de trouwe reservespelers  Max en Evi waren gelukkig ook weer van de partij. Pascalle en Marjelle waren er ook en zo doende konden we om 12 uur starten.

Na enkele minuten kwam Achilles op voorsprong, dit was tevens de enige keer van de wedstrijd dat ze dat deden want toen kwam de doelpuntenmachine van Maassluis goed op gang. Luuk trok met een afstandsschot de stand weer gelijk. Daarna was het de beurt aan Rens en Mees die met een afstandsschot en een doorloopbal de stand op 3-1 bracht. Toen kwam het eerste aanvalsvak weer in actie en zorgde Karlijn met een kort afstandsschot en Luuk met een doorloopbal de stand op 5-1. Echt we hadden het geluk dat alle ballen erin gingen, en ook was het Mees die met 2 doorloopballen de stand op 7-1 bracht. Floor zorgde met een korte kans en

Luuk met een doorloopbal zorgden dat de stand in 9-1 veranderde. Ook Isa en Rens zorgde samen dat de stand op 11-1  kwam middels een doorloopbal en een korte kans. Daarna was het de beurt voor Fedor die met een doorloopbal en voor Floor die met een kort kans de stand op 13-1 bracht. Gelukkig was het Mees die met een doorloopbal en een afstandsschot de ruststand op 15-1 bracht. Marjelle en Pascalle hadden niet veel te zeggen behalve zo door te gaan. Floor en Luuk gingen gewoon door waar ze de eerste helft mee eindigde en zij zorgde ervoor dat de 17-1 te zien was op het scorebord! Mees maakte een mooi afstandsschot en Achilles maakte middels een doorloopbal 18-2.  Fedor zorgde met een doorloopbal voor de 19-2. Luuk dacht met een diagonaal bal over te spelen naar Karlijn, alleen belandde de bal in de korf, dus de 20-2. Puck en Mees zorgden beiden met een afstandsschot voor de 22-2. Luuk maakte zijn zevende doelpunt en Floor maakte een strafworp 24-2. Mees scoorde zijn achtste doelpunt en vlak daarop waren Max en Evi het veld ingekomen.  Het leuke van deze wedstrijd was dat iedereen heeft gescoord, want ook Max scoorde uit een doorloopbal 26-2 en Evi zorgde dat de eindstand op 27-2 werd gezet d.m.v een korte kans. Dit was de laatste thuiswedstrijd van dit zaalseizoen, een seizoen waarin hele goede wedstrijden werden afgewisseld met minder goede wedstrijden, wat wel opviel was dat behalve tegen Fortuna waar we 2x kansloos van verloren, ook tegen de nummer 2 en 3 punten werden gepakt. Volgende week tegen de nummer 2 Reflex, waar we in een spannende thuiswedstrijd de punten moesten delen, kijken wat het nu gaat opleveren.

Een trotse supporter

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief