Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis D1 wint van Kinderdijk D1

Maassluis D1 wint van Kinderdijk D1

Afgelopen maandag stond de inhaalwedstrijd tegen Kinderdijk op het programma. Met Marjelle, Maxime en Pascalle langs de lijn begonnen we aan de wedstrijd! Er volgden lange aanvallen met heel veel kansen, maar deze wilde er niet in daarentegen was het Kinderdijk die met één of twee kansjes al vrij snel op voorsprong kwam. Zo liep de achterstand op tot 0-3 en het publiek was redelijk radeloos!
Door Mees kreeg de D1 weer hoop 1-3 en daarna was het Floor die met een korte kans de 2-3 aantekende, gevolgd door een afstandsschot van Jip 3-3. Mees bracht de D1 zelfs op voorsprong 4-3 d.m.v een afstandsschot en net voor de rust kwam Kinderdijk nog op gelijke voet 4-4.
Na de rust zagen we het zelfde beeld van de wedstrijd alleen de kansen gingen er nu wel in! Allereerst zorgde Luuk voor de 5-4 met een doorloopbal en Jip met een afstandsschot 6-4. Door een uitwerkfout van Kinderdijk en door hard werken van Puck kwam Isa helemaal vrij onder de korf te staan en zorgde voor de 7-4. Kinderdijk deed nog iets terug 7-5 en 7-6, maar gelukkig was het Jip die met een afstandsschot het verschil weer op 2 punten bracht 8-6. Kinderdijk en Fedor brachten de stand op 9-7. Luuk zorgde met een één tweetje met Karlijn voor de 10-7 en leek de wedstrijd beslist. Kinderdijk zorgde voor het laatste doelpunt en bracht de eindstand van 10-8 op het scorebord. Een belangrijke overwinning na het toch wel onverwachte gelijkspel van zaterdag. A.s zaterdag staat de wedstrijd tegen Odo op het programma, laten we hopen dat er ook een mooie score uit voorkomt, succes!

Een supporter
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief