Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Van Zanden Schoolkorfbal 2019

Sinds 1961 organiseert onze vereniging het schoolkorfbal toernooi. Het is wel heel bizar, maar ook een mooi gegeven, dat je al deze schoolkorfbal toernooien hebt mogen meemaken.
Het eerste schoolkorfbal toernooi werd georganiseerd in Rozenburg, maar het jaar daarop ging onze vereniging het zelf organiseren op haar eigen terrein op het “Stort”, waar nu Stroomopwaarts is gevestigd.
Alle scholen uit Maassluis deden in de begin jaren mee, dat werd wel minder in de laatste jaren, mede ook door de huidige organisatie vorm van de deelnemende scholen.
De prijzen werden door diverse wethouders, sponsoren en voorzitters in al die jaren uitgereikt aan de gelukkige winnende school teams.
Door de sponsoren is men nu ieder jaar instaat om aan alle deelnemers/sters een present uit te delen, wat bijzonder op prijs wordt gesteld.
Ook dit jaar was als vanouds de organisatie weer in uitstekende handen waar de vereniging ieder jaar de nodige complimenten voor ontvangt.
Ondanks dat het toernooi dit jaar compacte was werd het voor een ieder, als heel gezellig ervaren en verliepen de wedstrijdjes heel sportief onder het toeziend oog van de vele opgekomen familie leden.
Vele Maassluise kinderen hebben op deze manier wederom kennis kunnen nemen van die fantastische korfbal sport, waar zij zo enthousiast aan hebben deelgenomen.
Een mooie promotie voor onze vereniging C.K.C. “Maassluis”.

Henny Nieman

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief