Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Twee vecht zich in 1 seizoen terug o.l.v. Teun Voskamp

Iedere sporter weet hoe moeilijk het is, als je degradeert om niet gelijk het seizoen erop wederom te degraderen.
Het is zo moeilijk om een negatieve spiraal te doorbreken zeker ook in onze vereniging is dat niet anders, zeker als vier basis spelers/sters uit één stoppen en ook nog eens deze plaatsen opgevuld moeten worden en waar moeten deze vandaan komen, juist uit twee.
Met het volste vertrouwen ging men van start het seizoen 2018/2019  met de huidige selectie na een domper in de eerste wedstrijd tegen de tegenstander van vandaag IJsselvogels, maar dit bleek slechts een uitglijder, daar men verder geen wedstrijd meer verloor en men misschien afgelopen zaterdag wederom tegen deze tegenstander revanche kon nemen en bij winst dan ook gelijk de kampioensvlag zou kunnen hijsen.
De tegenstander schoot furieus uit de startblokken en was dan ook licht succes vol in de begin fase, via 0-2 naar 2-3, maar na elf minuten kwam men langszij, 3-3 en de tegenstander kwam ervan dit moment niet meer aan te pas en men liep uit naar een ruststand van….8-5.
Mocht IJsselvogels nog aspiraties hebben werden deze gelijk in de kiem gesmoord, want na een kwartier stond er 13-6 op het scorebord.
Vanaf dit moment gingen alle remmen los, niet qwa scoren, maar zeven wisselspelers/sters mochten ook aan de kampioenswedstrijd deelnemen.
Al scoorden zij er niet meer op los, maar de eindstand kwam niet meer in gevaar, 13-11.
Toch wel heel
bijzonder om met nog twee wedstrijden te gaan men nu acht punten voorstaat op de nummer twee en drie, nl. IJsselvogels en Korbis.
Kampioen door treffers in deze wedstrijd van: Nosa, Pim en Sven 3x; Mark 2x;  Luuk en Karlijn 1x.
Super de vlag kon uit, maar eerst één aanmoedigen, eveneens tegen het onderaan staande IJsselvogels, gelukkig bleek dit echt een formaliteit, 22-9.  
Rechtstreekse degradatie is nu uit het zicht en nog één punt is er nodig in de laatste twee wedstrijden om een beslissingswedstrijd te ontlopen.
Na vier overwinningen op rij komt er a.s. zaterdag thuis tegen het ‘s-Gravenzandse ONDO hopelijk de vijfde er ook bij.
Het was super, dat thuis met de totale
selectie en trainers de champagne rijkelijk kon vloeien na de wedstrijd van één.

Henny Nieman

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief