Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis D1 kampioen

D1 kampioen veld 2018 2019

Afgelopen donderdag stond de inhaalwedstrijd tegen KCR D1 op het programma, de enige wedstrijd waarin  gelijk werd gespeeld. De D1 heeft een grote vooruitgang gemaakt en het was dan ook jammer dat ze in de hoofdklasse gewenningspoule moesten deelnemen, maar gelukkig was het niveau erg hoog en waren het geen walk-over wedstrijden!

De ploegen hadden beide een hele supportersschare bij zich, het leek wel een wedstrijd van het eerste, wat erg leuk en sfeervol was.

De spelers waren wel zenuwachtig, maar onder het motto “meer dan je best,  kun je niet doen” gingen zij om 19.30 uur van start. KCR was een stugge ploeg, die maar een enkel kansje nodig heeft om doelpunten te maken. Het werd al snel 1-0 en daarna 1-1, de aanval die daarop volgde had moeite om de bal in het vak te houden en kansen te creëren gelukkig was het verdedigingsvak heel sterk en gaven zij KCR geen kans. Maassluis maakte toch 3-1 en er leek geen vuiltje aan de lucht. Maassluis kwam zelfs nog op 4-1, maar KCR kwam terug tot 4-2 en met die stand gingen we ook de rust in. Na een speech van Marjelle en Pascalle ging de D1 weer van start. Het werd al vrij snel 5-2, maar toen stokte er wat Maassluis en bij KCR kregen ze weer hoop zeker ook door het enthousiaste publiek maar ook door dat ze van een 5-2 achterstand terugkwamen tot 5-5. Er waren nog 5 minuten te spelen en bij deze stand waren beide ploegen kampioen, maar Maassluis ging voor de winst. Na wat kansen over en weer was het Maassluis die weer eens de korf wist te vinden en toen was de beer los en was de eindstand 8-5 en was de D1 KAMPIOEN. Rens, Jip, Mees, Fedor, Luuk, Puck, Floor, Isa, Karlijn en de vaste reserves Evi en Max jullie hebben het onwijs goed gedaan en zoveel vooruitgang geboekt. Marjelle, Pascalle en Maxime jullie hebben top werk geleverd! Bijna de gehele ploeg gaat over naar de C, ik hoop dat jullie het naar je zin krijgen en net zo goed trainen als nu!!

Een trotse tante

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief