Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Het nieuwe seizoen is weer gestart

Achter de schermen was er door de onderhoudsploeg van onze vereniging op en rondom het veld alles spic en span gemaakt, zodat ons sportveld er door een ringetje te halen uitzag. 

Het weer werkte nou niet lekker mee op deze eerste competitie dag, ’s morgens flinke stort buien, maar vanaf twaalf uur was het gelukkig droog met zo nu en dan een heerlijk zonnetje. Wat een boffers op ons C.K.C. “Maassluis” terrein, daar er nu volop genoten kon worden van de hapjes, die bij de start van het nieuwe seizoen traditioneel erbij horen.

Maassluis 2 profiteerde ook van deze omstandigheden met langs de lijn twee nieuwe gezichten, trainer/coach Dick Bergwerff en team begeleidster Gerda van Buuren. Voor een gunstig verloop van de wedstrijd voor onze Maassluissers was men nu niet zo erg optimistisch, daar de tegenstander Albatros 2 twee weken terug flink de korf wist te vinden. Dat het deze middag weer zo het geval zal zijn zag het in de eerste helft totaal niet naar uit. Twee was de ploeg, die tot acht minuten voor de rust steeds een voorsprong wist te nemen, 10-8, maar helaas gingen de gasten beter draaien en zochten zij de kleedkamer op met 10-12. Zij geloofden er weer in en vooral de heren waren zeer trefzeker, waardoor de eind uitslag 15-22 werd. Jammer, maar er komen nog genoeg wedstrijden om als winnaar het veld af te stappen. Treffers van: Pim 6x; Mark 5x; Fleur 2x; Karlijn en Luuk 1x.

Henny Nieman

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief