Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

B2 neemt de punten mee uit Barendrecht

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Vitesse B2 op het programma. De B2 is een mix van de C2 van vorig jaar en een aantal oude B2 speelsters van vorig jaar. Met Dennis Baars als coach/trainer en Maxime als trainster moet het goed komen met de B2.

De oefenwedstrijd was tegen Valto en werd ruim verloren, maar dat was tegen Valto en we weten dat wij daar altijd veel moeite mee hebben.

Aangezien we 5 heren en 6 dames hebben startten we met Jort, Manon en Kimberley aan de kant. Het eerste doelpunt was voor Vitesse maar die werd goed beantwoord door een doelpunt van Jimmy 1-1. Daarna was het Martijn die met een afstandsschot de stand op 1-2 bracht. De wedstrijd ging gelijk op, de ploegen waren aan elkaar gewaagd en Vitesse zorgde voor 2-2. Sem zorgde met een afstandsschot weer voor een voorsprong 2-3, maar Vitesse scoorde direct de 3-3.

Tom maakte direct de 3-4 uit een afstandsschot, helaas was het direct Vitesse dat de 4-4 aantekende.

Vitesse miste in die fase van de wedstrijd een aantal kansen en Maassluis was zeer effectief en scoorde uit het minimaal aantal kansen wat ze kregen.

Sem scoorde de 4-5 en 4-6 met een tweetal afstandsschoten. In de rust probeerde Dennis de ploeg wat aanwijzingen te geven en zo door te gaan.

De wissels werden ingezet Jort voor Jimi, Kimberley voor Manouk en Manon voor Gwen. Maassluis kreeg wat meer kansen, maar ze waren wat minder effectief dan in de eerste helft. Maassluis kwam nog wel tot scoren door een leuke aanval, Martijn onderschepte een bal, gooide naar Tom en Kimberley stond helemaal vrij en maakte de 4-7. Er werden nog 2 strafworpen gemist, zowel aan onze zijde als bij Vitesse.

Vitesse scoorde 5-7 en zelfs de 6-7 en gingen ineens fanatiek op jacht naar de gelijkmaker, maar gelukkig blies de scheidsrechter op tijd af en waren de eerste punten binnen.

Gefeliciteerd en nu weer fanatiek trainen want volgende week staat de wedstrijd tegen Olympia op het programma.

Een supporter

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief