Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

D1 verliest van Kinderdijk

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Kinderdijk op het programma. De D1 is een geheel nieuwe ploeg, met spelers uit de E1, D2 en één uit de D1. Zij komen dit seizoen uit in de hoofdklasse en daar zullen zij het moeilijk krijgen, maar ook daar zullen zij veel van leren.

Met Max als vervanger van Thom, een nieuwe heer afkomstig van Olympia, die er zaterdag niet bij was, startte we.

Kinderdijk ging furieus van start en kreeg veel kansen maar het was Luuk die de 1-0 aantekende. Dit was tevens de laatste keer dat ze voorkwamen in de wedstrijd. Kinderdijk scoorde daarna driemaal 1-3. Je zag aan de ploeg dat ze nog wat moeten wennen in deze klasse en aan elkaar, het gaat net wat sneller en de tegenstanders zijn net wat feller dan dat ze gewend zijn.

Luuk scoorde 2-3 maar Kinderdijk zorgde al vrij snel voor de 2-4. Wout zorgde met een “frommel” doorloopbal voor de 3-4 en het publiek kreeg weer een beetje hoop, maar die werd al vrij snel de kop ingedrukt want Kinderdijk zorgde voor 3-5 en 3-6. Nog net voor de rust maakte Max uit een afstandsschot de 4-6 en Kinderdijk 4-7. In de rust hadden de beide coaches Lisanne en Marjelle het druk met de juiste aanwijzingen geven aan de ploeg. Helaas had Kinderdijk ook goede aanwijzingen gekregen en scoorde zij er lustig op los 4-10. Max moest met zijn eigen team meedoen en daardoor kwam Milo hem vervangen en scoorde direct 5-10. Kinderdijk zorgde met 5-11 voor de eindstand. Helaas verloren, maar ik zie een team dat zich 100% inzet en met de trainers erbij komt het goed en zullen er wat punten bijeen gesprokkeld worden. Max en Milo bedankt voor het invallen.

Een supporter

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief