Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis A1 - Oranje Wit A2

Vandaag speelden wij thuis tegen Oranje-Wit A2. Aangezien zij best een aantal plaatsen onder ons stonden, hadden wij in de voorbespreking van de wedstrijd al gezegd dat wij de wedstrijd in moesten gaan alsof wij tegen KOAG of IJsselvogels zouden spelen.

En we startten de wedstrijd gelijk helemaal top. Jari schoot gelijk de 1-0 erin met een mooi schot. Daarna vloog Kim langs haar tegenstander en maakte haar doorloop mooi af 2-0. En Mark legde 2 mooie korte kansen erin. En dat deden Jari en Bastiaan ook door goed samen te spelen en voor elkaar te werken 5-0 en 6-0. Daarna legde Mark er nog een korte kans in 8-0. En een schot van Bastiaan die zorgde voor de 9-0. Toen scoorde Oranje-Wit voor het eerst deze wedstrijd een schot 9-1. Maar wij lieten ons niet kennen en zetten gewoon keihard door. Mark bleef er maar korte kansen in gooien 10-1. Daarna schoot Birte er een mooi schot in 11-1. En voor rust deed Jari ook nog een duid in het zakje voor rust door er weer een schot in te knallen 12-1.

Wij hadden in de rust gezegd dat wij deze flow vast moesten houden met zijn allen en met zijn alle blijven vechten.

Maar Oranje-Wit stribbelde toch nog een aantal keer tegen. Ze begonnen meteen na rust door er een strafworp in te leggen 12-2. Daarna liet Luc zich niet kennen en schoot er gewoon nog een schot in de 13-2. Maar toen kwam Oranje-Wit weer. Door er een korte kans en een schot in te gooien de 13-3 en de 13-4. Maar daarna deed Jari nog iets terug door er een schot in te leggen 14-4. Oranje-Wit deed aan de andere kant precies het zelfde door er ook een schot in te leggen 14-5. Maar Luc scoorde wederom een schot 15-5. Daarna Oranje-Wit weer door een schot te scoren 15-6. Maar daarna schoot zowel Jari als Luc er een schot in de 16-6 en de 17-6. Toen Oranje-Wit er nog een strafworp erin legde de 17-7.

Wat een top wedstrijd mensen, de 3 competitiewedstrijden allemaal gewonnen!

Jullie doen het super goed met zijn allen en laten wij dit vast houden en volgende week Vriendenschaar een kopje kleiner maken.

Reserves bedankt voor het zitten bij deze wedstrijd en de overige bedankt voor het helpen aanmoedigen.

Krista Linschoten

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief