Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis B2 speelt een goede pot maar moet de punten in Ridderkerk laten….

Maassluis B2 speelde afgelopen zaterdag tegen Ten Donck B1, een ploeg met een bevlogen coach en een heel mooi complex.
Onder het genot van een heerlijk zonnetje startte we om 12 uur, met Martijn en Manon langs de lijn en Dennis als coach.

Ten Donck (TD) opende voortvarend 1-0 maar Sem deed gelijk iets terug 1-1. Jort scoorde van afstand 1-2 maar gelijk was het TD die met 3 doelpunten de stand op 4-2 bracht.
Het spel was al een stuk beter dan vorige week, wat nog steeds niet zo goed gaat, is dat de aanvallen die de B2 onderneemt vaak na één doelpoging alweer voorbij zijn, dat komt omdat de paalpositie niet goed ingenomen wordt waardoor de bal al weer vrij snel kwijt is.
Gwen scoorde van afstand, maar TD scoorde gelijk alweer tegen 5-3. TD ging vrolijk door tot 7-3 en Sem zorgde met twee afstandsschoten voor 7-5.
Voor de rust werd er nog eenmaal door TD gescoord 8-5. In de rust had Dennis het één en ander te melden aan de ploeg.

Na de rust kwam Martijn erin voor Jimi en Manon voor Nina. Gwen wist nogmaals  te scoren van afstand 8-6 en ook Jort wist zijn tweede doelpunt te maken 8-7.
TD zorgde dat de marge weer 2 doelpunten werd 9-7, terwijl TD steeds slordiger werd en een hoop kansen om zeep hielp werd Maassluis steeds efficiënter, toch was het TD dat scoorde 10-7.
Sem zou deze middag topscoorder worden en hij bracht de stand weer op 10-8. TD zorgde voor de 11-8 en 12-8 en we dachten als publiek dat de wedstrijd gespeeld was.
Toch kwam het geloof er weer in toen Tom een doorloopbal erin gooide 12-9. Sem zorgde wederom met 2 afstandsschoten 12-11, helaas was het toch weer TD dat scoorde 13 en 14-11.
Manouk scoorde met een afstandsschot de 14-12 en Tom verzilverde nog een strafworp die Kimberley er mooi in legde 14-13, dit was tevens de eindstand.
Net verloren, maar jullie speelde met veel inzet en het spelletje was daarom ook leuk om te zien. Jongens en meiden van de week hard trainen op afvangen zodat niet elke bal de aanval uitgaat na één doel poging.

Volgende week krijgen we ze weer, dus we zijn gewaarschuwd!!

Een supporter

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief