Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis A1 - Ijselvogels A1

Maassluis A1 – Ijsselvogels A1:

Vandaag speelde wij thuis tegen Ijsselvogels. Wij hadden getraind op het achter verdedigen wat Ijsselvogels A1 veel doen. Wij hadden dus al goed geoefend.

Het duurde best wel lang voordat beide ploegen scoorde. Maar Ijsselvogels kwam als eerst met een vrijebal 0-1. Direct daarna volgde Jari met een schot 1-1. Maar Ijsselvogels kwam weer heel goed op voorsprong door 2 schoten erin te leggen 1-2 en de 1-3. Kim legde daarna er een schot in 2-3. Maar Ijsselvogels ging maar door met scoren en maakte een doorloopbal goed af 2-4. Maar Mark schudde Maassluis weer even wakker door een schot te maken 3-4.  Ijsselvogels maakte een strafworp 3-5. Toen wij met een reeks van drie doelpunten kwamen die maakten Jari, Kim en Mark 6-5 bij elkaar. Daarna maakte Ijsselvogels al vrij snel weer gelijk 6-6. Maar Jari ging goed door met scoren 7-6. Wij gaven Ijsselvogels wel heel veel strafworpen en vrijeballen weg want Ijsselvogels maakte weer een strafworp 7-7. Maar Mark en Luc zorgde weer voor 2 doelpunten verschil door de 8-7 en de 9-7 te maken. En Ijsselvogels maakte nog een doelpuntje voor de rust 9-8.

In de 2de  helft kregen wij vlak na de rust al weer een korte kans om onze oren 9-9. Daarna duurde het weer een tijdje tot wij scoorden,  maar uiteindelijk maakte Mark de 10-9. Maar kort daarna maakte Ijsselvogels een strafworp af en was het alweer 10-10. Maar daarna kregen wij een doelpunten reeks van 4 doelpunten, Kim, Jari, Mark en Luc zorgde voor een stand van 14-10. Maar Ijsselvogels maakte ook weer 2 doelpunten en het stond 14-12. Maar Mark zorgde voor de definitieve overwinning voor Maassluis door er een strafworp en een schot in te leggen 15-12 en de 16-12 eindstand!

Wat hebben wij weer hard geknokt met zijn allen. Wij hebben nog niks verloren en het gaat misschien niet altijd even goed zoals wij willen. Maar wij staan er wel weer elke week en doen dit maar even met zijn allen!

Nu even uitrusten en voorbereiden voor volgende week Koag!

Reserves bedankt voor het zitten deze wedstrijd en voor het invallen!

Krista Linschoten.

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief