Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis B2 verliest van Vitesse B2….

Maassluis B2 verliest van Vitesse B2….

Afgelopen zaterdag stond de terug wedstrijd tegen Vitesse op het programma. De uitwedstrijd werd nipt gewonnen dus we waren er klaar voor! Vitesse wist al eerste de korf te vinden, maar wij hadden Jort in ons midden en hij scoorde van afstand 1-1. Daarna was het de beurt aan Tom die met een korte afstand de stand op 2-1 bracht. Jimi zorgde met een ver afstandsschot voor de 3-1 en Jort zorgde met een afstandsschot voor de riante voorsprong van 4-1. Helaas kwam Vitesse terug en gingen zij zelfs met een voorsprong de rust in 4-5.

Na de rust ging Vitesse gewoon door waar ze mee bezig waren doelpunten maken en zo stond de 4-6 op het scorebord! Kimberley zorgde met een doorloopbal voor de 5-6 wat gelijk werd beantwoord 5-7 door een afstandsschot van Vitesse. Sem zorgde voor de aansluitingstreffer 6-7 en gelijk was het weer Vitesse die met een doorloopbal de stand weer op 6-8 bracht  en ook de 6-9 aantekende! Jimi zorgde met een ver afstandsschot nog voor de 7-9 maar het was Vitesse dat met een afstandsschot de eindstand op 7-10 bracht.

Jammer jongens en meiden, volgende week Olympia laten we afspreken dat we de 1e helft goed afsluiten met een mooie overwinning!

Een supporter

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief