Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Wedstrijdverslag KCR A1 - CKC Maassluis A1

Zaterdag 5 september, de aftrap van het veldseizoen. Wij mochten als eerst langs bij onze grote vrienden van KCR. Waar wij vorig jaar aan het begin van het veldseizoen KCR best makkelijk konden verslaan, hadden wij het nu best lastig.

Om 10.00 hadden wij de teamfoto gepland staan bij CKC, maar 11:30 hadden wij al onze wedstrijd bij KCR. Dit konden wij wel halen, mits we heel erg haastten. De auto waarin ik zat kwam zonder problemen aan bij het complex in Ridderkerk. Jammer genoeg krijgen wij een appje in onze groepsapp dat er er 1 auto langs de snelweg met pech stil stond met 2 van onze basisspelers… Marco le Kluse is toen snel gehaast vanuit Maassluis en heeft onze spelers zo snel als hij kon nog teruggebracht zodat wij gewoon om 11:30 konden starten. Bedankt Marco! 

Vrij vlug nadat er werd in gefloten schoot 1 van onze nieuwe aanwinsten Denise er al een mooi afstandschotje in, helaas ging KCR dit niet zo makkelijk laten gebeuren en kwamen zij al snel met een antwoord, 1-1. De eerste helft was voor ons team nog niet zo spannend. De schoten vielen niet waar wij dat wilde en we waren nog steeds erg aan het zoeken naar elkaars kwaliteiten en functies. In de eerste helft zijn wij nog tot op een achterstand van 1-4 gekomen, die wij nog hebben kunnen verkleinen tot een achterstand van 3-5 met behulp van een foutloze startworp van Colin en een afstandschot van Tom. Na een korte bespreking gingen wij de tweede helft vol goede moed in, en dat mocht blijken. We gingen rustiger spelen, goed kijken naar wat KCR aan het doen was en profiteren van hun fouten. Waarna wij door een stafworp en een schot van Joost meteen na de rust op 5-5 zijn gekomen. Luc scoorde toen als klap op de vuurpijl ook zijn eerste goal van de dag, 6-5! Nadat KCR nog snel een 6e goal maakte ging Denise lekker door met scoren, zo scoorde zij haar tweede doelpunt van de dag en hield zij onze voorsprong in stand. Jammer genoeg was dit het keerpunt voor KCR en gingen zij met het hele team ook scoren. Wij konden als team de doorloopballen er aardig uithalen, maar helaas had KCR geen verkeerd schot en zo hebben zij er nog 6 in weten te schieten voordat wij met een antwoord kwamen. Dian schoot er nog een prima schot in an Colin maakte nog een hele mooie doorloopbal, waarna de stand op 9-13 eindigde.

Dit was natuurlijk niet waarop wij hoopten als team toen wij naar Ridderkerk vertrokken, maar wij mogen zeker niet teleurgesteld in onszelf zijn. We moeten nog veel leren en dit gaan wij met elkaar als team doen. Reserves natuurlijk bedankt voor het versterken van ons team. Publiek, super fijn dat jullie allemaal meegekomen zijn naar onze eerste wedstrijd! Wij hopen jullie en nog meer bij onze volgende wedstrijd tegen Fortissimo A1 te zien om 12.00 bij ons eigen complex op de seizoensopening!

Tot dan, 
Marit Zeegers, A1. 
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief