Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

B1 gaat voortvarend van start!

Tijdens de oefensessies liet de B1 al zien dat het klaar was voor het seizoen. Dat werd al snel zichtbaar in deze wedstrijd door Romy die direct de 1-0 op het scorebord neerzette.

Tot 3-3 kon KCR telkens gelijkmaken maar daarna nam B1 de leiding over en gingen zij de rust in met 10-3!! Dat is altijd lekker theedrinken….

Na de rust opende weer B1 de score door een doelpunt van Rens 11-3. En dan komt het gebruikelijke B1 “we genieten nog na van onze rust” moment, want het tempo en energielevel kakt dan altijd in. KCR maakte hier dankbaar gebruik van door 4x achtereen te scoren!! Dat zijn niet de momenten waar supporters blij van worden, want niemand weet wanneer dat “relax moment” eindigt…Gelukkig gingen Kevin en Xander toen los in hun eigen doelpuntencircus en scoorden er om de beurt lekker op los. In deze onderlinge strijd; die overigens vanuit de supporters kwam want die gasten hebben in het veld geen idee waarom wij zo’n lol hebben, eindigden zij onderling in het voordeel van Xander. De laatste van Kevin was uiteraard voor oma waar zelfs Kevin ook een klein glimlachje voor liet zien.

Eindstand 17-9

Aangezien de andere wedstrijd in deze poule eindigde in een gelijkspel pakt B1 direct de leiding.
Doelpunten: Xander (6), Kevin (5), Rens (3), Tijn (2), Romy (1)

 thumbnail IMG 9169

Shirtsponsor: Blue Sport-en Workwear

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief