Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Hoofdrol voor Maassluis 2 tijdens viering 90 jarig bestaan

Gewoon je gang gaan waarvoor je gekomen bent deze middag en dat is je korfbal wedstrijd spelen en dat deed Maassluis 2 tegen KZ De Danaiden 2. Al stond het nu voor de kantine vol met oud voorzitters, de burgemeester en de hoofd sponsor en vele supporters je nergens wat van aantrekken en je wedstrijd spelen. Dat is geen gemakkelijke opgave want de verleiding is heel groot om te genieten van het feestelijk versierde terras en met alles wat daar gebeurde.
 
De openingsgoal viel heel snel door Birte, 1-0 en het was een copy van de wedstrijd tegen RWA en er werd wederom door beide ploegen weinig gescoord in de eerste helft, daar na 22 minuten door Danny en Sanne P. de 3-2 op het scorebord stond. Ook stond Maassluis steeds voor 4-3 door Danny en net als verleden week werd er gescoord in de 28 en 29 ste minuut door Mark 2x zo ging men de rust in met 6-4.
 
In de rust werden er praatjes gehouden door Martijn van de Wees, de huidige voorzitter, en twee oud voorzitters Jan Ramondt en Gerard van de Wees met in een halve cirkel erom heen de anderen genodigden. Meer tijd was er niet, want het tweede stond alweer in het veld.
 
De doelpunten waren bewaard voor de tweede helft en vielen als rijpe appeltjes door de korf. Schijnbaar inspireerde de gehele entourage de tweedelingen. Zij scoorden er in eens rustig op los en de tegenpartij gaf zich wel snel gewonnen en zij zagen het niet meer zitten en dropen met 16-10 af richting Leiden. De tien treffers kwamen op naam van Danny en Dennis 3x; Tristan 2x; Sven en Mark 1x. Een uitslag waar men trots op kan zijn.
 
Men kon lang na genieten van deze winst op de prima georganiseerde pubquiz met vele deelnemers/sters met vele vragen van de oprichting in 1930 tot het huidige leden aantal heden.
 
Henny Nieman
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief