Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis C1 – Vitesse C1

Afgelopen zaterdag stond alweer de 2e wedstrijd voor de C1 op het programma, de C1 uitkomend in de hoofdklasse. Vorige week verloren van Nieuwerkerk na een hele goede 1e helft werd toen wel duidelijk dat zij de bovenliggende partij waren, maar dat was geen schande, aangezien een groot deel van de ploeg Nederlands kampioen was geworden. Maar genoeg over vorige week, nu stond Vitesse op het programma.

We startten met Mees en Puck op de bank, de eerste aanval draaide goed, maar het was toch Vitesse die met een doorloopbal 0-1 aantekende, maar gelukkig hadden wij Luuk die met een afstandsschot die stand op 1-1 bracht. De volgende aanval bestond uit Isa, Mila, Max en Fedor, zij oogden wat moeizamer, maar gelukkig hadden zij een echte goalgetter in het vak want Max scoorde tweemaal 1-3. Daarna kwam Maassluis echt op stoom want Luuk scoorde 1-4  uit wederom een afstandsschot. Helaas moest Jip de wedstrijd staken omdat hij zich niet lekker voelde maar werd prima vervangen door Mees.  Vitesse kwam terug tot 2-4, nadat zij een strafworp gemist hadden! Max scoorde een echte hattrick d.m.v een afstandsschot 2-5 en Mila hield de eer van de dames hoog en scoorde 6-2, Vitesse maakte nog net voor rust 6-3.

Na de rust kwam Maassluis niet meer zo makkelijk tot scoren en was de concentratie ook niet meer optimaal wat resulteerde in een aantal plaatsfouten. Gelukkig kwam Fedor mooi door en hij maakte een oneliner 7-3. Vitesse kreeg 2x een strafworp en benutte ze allebei 7-5 en Max bracht zijn totaal op vier en zorgde voor de eindstand 8-5. In de laatste minuut miste Luuk helaas nog een strafworp. Jongens en meiden een mooie overwinning! Volgende week staat PKC op het programma, dat is andere koek, als jullie de concentratie/focus van de eerste helft vast kunnen houden, dan zie ik wel wat mogelijkheden voor jullie!! Maar het belangrijkste is dat jullie het naar je zin hebben en veel plezier in het spelletje houden!

Een supporter

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief