Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Één schrale punt voor Maassluis 3, 2 en 1

De middag begon met het derde tegen Nieuwerkerk 4 hoever van invloed is dat er geen vaste trainer coach is denk ik dat dit toch wel meespeelt voor deze jonge talent volle spelers/sters. Maar helaas is dat een gegeven wat bij alle verenigingen speelt en waar men mee moet dealen. De wedstrijden die ik gezien heb is eigenlijk routine teams tegen jong aanstormend talent. Het is net elastiek de tegenstander laat je dichterbij komen en dan lopen ze ineens weer weg. Jongens en meiden jullie tijd komt nog wel erin blijven geloven dan komen de punten van zelf ook. 
 
Na drie kwam twee binnen de lijnen tegen KOAG 2. Na wederom net als voorgaande wedstrijden laat men in de begin fase de tegenstander gelijk het heft in handen nemen, i.p.v. dat men zelf de teugels in handen neemt. Het vizier staat ook niet op scherp om te scoren, maar de eerlijkheid gebied wel om te vertellen, dat de tegenstanders ook niet veelvuldig scoren. Het was een irritant spelletje wat KOAG speelde, waar het team niet het juiste antwoord op had. Men moest toestaan dat men met een 5-7 achterstand de rust inging. Treffers van Tristan 2x, Dennis, Mark en Sven. Poeh KOAG kwam sterk uit de kleed kamer en vond direkt tweemaal de korf, 5-9. Men was nu goed bij de les en had antwoord gevonden op het spelletje van KOAG waardoor men langszij kon komen 9-9. Helaas liet men KOAG  vier maal scoren, 9-13. Toch kwam men weer terug naar 12-14. Helaas kon men niet meer langszij komen en werd de eindstand, 14-16.
Hoe jammer is het, dat in de eerste, als in de tweede helft men de twee toegewezen strafworpen niet wist te benutten, dat was zeker van invloed geweest op de uitslag. Zij scoorden Tristan, Dennis, Sven, Birte 2x en  Sanne P. 1x. 
 
Ook het eerste kwam binnen de lijnen tegen KOAG het was een gelijk opgaande strijd en beide gaven elkaar niets toe. Helaas zag Maassluis geen kans om een voorsprong te nemen, maar moest men steeds de gelijkmaker scoren. Het belangrijkste is men liet zich nu niet in het putje spelen en vocht naar de eerste punt in deze kompetitie. De wedstrijd punten zullen duur zijn in deze eerste klasse, dus elke punt zal welkom zijn.
 
Henny Nieman
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief