Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Ons derde pakt de punten in troosteloos weer

Het zijn vreemde dagen door de "Corona". Je mag niet veel meer en als je geen actieve sporter bent, dan kan je alleen maar thuis duimen draaien en niet langs het lijntje staan. Dat is helemaal niet leuk, maar noodzakelijk; Je wilt ook gezond blijven.

Het weer pakte zich afgelopen zaterdag naadloos aan en de regen kwam, als tranen uit de lucht vallen en ook in Maasdijk tegen Dijkvogels 3 was dit natuurlijk het geval. Gelukkig waren de Maassluise spelers en speelsters hier totaal niet door van de kaart. De coaches Erik Pap en Sandra van Mierlo en team begeleidster Demi Zeegers zorgden ervoor, dat zij gemotiveerd binnen de lijnen kwamen.
Sjoerd keek toe, maar was er wel bij, daar hij een enkel blessure heeft opgelopen. Altijd goed voor het moraal van de ploeg: wanneer je geblesseerd bent, er dan toch bij zijn. De tegenstanders waren vanzelfsprekend weer ouder dan onze jonkies van drie, maar dat zijn ze na vier gespeelde wedstrijden wel gewend. Het verschil bij hun zat er alleen in, dat zij niet zo uitgeslepen waren en het zuivere schot ontbrak. Natuurlijk is dit nog geen garantie voor de einduitslag. In de beginfase werd deze eigenlijk al veilig gesteld door een 1-4 voorsprong te pakken. Eigenlijk kwam de thuisploeg nog eenmaal dichterbij om tot 5-6 te naderen. Dat was in een fase waar onze derdelingen teveel één schots aanvallen hadden: direct na elk schot was de bal kwijt. Met de rust waren de vier punten weer terug in de pocket, 5-9.
De doelpunten waren erg duur in de beginfase van de tweede helft; zij vielen maar niet. Zeker toch iets verkleumd in de rust onder de parasol voor de pep talk; Kleedkamers en kantine zijn verboden terrein. Bij 7-10, halverwege de tweede helft, kwamen de niet in actie komende spelers van twee Sven en Mark binnen de lijnen. Ook kwam Lilly voor de eerste maal in actie dit seizoen, na haar opgelopen blessure bij de voorbereiding. Het resultaat was een 7-12 voorsprong. Nu kon men eenvoudig uitlopen naar de schitterende eindstand van 9-15.
Zij scoorden 4x Daan, 3x Brett, 2x Merel en Bastiaan en 1x Ricardo, Fleur en Mark. Het hele team behaalde deze overwinning en daar horen ook zij bij: Chinouk en Elaine. Vier punten na vier wedstrijden: een mooi resultaat. Men stond dan ook te shinen voor de teamfoto onder het uitslagen bord.

M3 bijgesneden

Geen kijk tip helaas, maar wel twee belangrijke matches. Aanstaande maandagavond om 20.00 uur Des 2-Maassluis 2. Voor beide ploegen belangrijk om bij winst aansluiting te houden voor plaats twee. En dinsdagavond om 20.00 uur ONDO 1 - Maassluis 1. Voor beide ploegen een uiterst belangrijk wedstrijd. ONDO kan bij winst de eerste plaats pakken en Maasluis wil de aansluiting houden bij de ploegen die boven hen staan. Het thuis front rekent en steunt jullie van de bank.

Henny Nieman
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief