Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Maassluis B1 Kampioenen!

Zonder thuispubliek, geen verslaggever, gesloten kantine en in de regen startte de B1 hun wedstrijd tegen Fortuna. Bij aankomst stond B1 2-4 achter. Zij waren waarschijnlijk met hun gedachte bij de “perschef” van hun avonturen. Waar is deze gebleven dachten zij? Maar toen zij mij in het vizier kregen knalde Tijn er gelijk een doelpuntje in 3-4. Nu zou je denken dan pakken ze het van daaruit wel op, maar nee. De B1 trok gezamenlijk hun pyjamaatjes en slofjes weer aan en speelden weer vanuit hun welbekende slaapmodus. Sorry jongens jullie zijn toppers maar het was echt zo. Fortuna scoorde er lustig op los 3-7. Voor de rust wist Noa de stand nog op 4-7 te brengen.

In de tweede helft voelde B1 dat er toch echt iets moest gebeuren en brachten zij met elkaar de stand op gelijke hoogte 8-8. Ineens waren daar weer de mooie aanvallen waardoor er vrije ballen en een strafworp afgedwongen werd. Helaas was het geluk niet aan de zijde van B1. Fortuna maakte daar weer dankbaar gebruik van 8-10.

Door de afwezigheid van Xander vielen om de beurt Tom en Sem in. Tom deed uitstekend werk verdedigend. Sem was duidelijk het meest wakker van allemaal want creëerde door zijn energie en snelheid gaten in de verdediging van Fortuna waar Tijn dankbaar gebruik van maakte 10-10.

Dit was tevens de eindstand. Ondanks een niet al te beste performance van de B1 is het wel knap teamwerk om vanuit een achterstand naar een gelijkspel toe te werken. Dat blijft een geheime kracht van dit team en is mooi om te zien!

Doelpunten: Tijn (4), Charlotte (2), Noa (2), Romy (1), Rens (1)

Huldiging Maassluis B1
Vandaag kon Xander niet aanwezig zijn. Om het complete team te huldigen is deze plechtigheid verschoven naar volgende week. We maken er coronaproof een mooi officieel moment van met elkaar. Het kampioensfeest wordt op een later tijdstip gevierd.

Wordt vervolgd!!

Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief