Hoofdsponsor selectieteams:

 
Subsponsor selectieteams:

Blij met livestream bij Achilles

Het weekend van de waarheid met het oog op de Corona epidemie. het aantal van besmettingen moet achteruit, maar het blijft maar stijgen. De genomen maatregelen m.b.t. de sport verenigingen kantines/kleedkamers dicht en geen toeschouwers bij de wedstrijden, maar zullen na dinsdag avond er geen punt achter de trainingen en wedstrijden gezet worden. Nu het totaal de verkeerde kant uit gaat. Natuurlijk hopen wij het met z'n allen niet. Voor spelers en speelsters zal dit weer een hinderlijke onderbreking zijn voor hun sportieve doelstellingen en wat te denken van de supporters (ouders), die zijn nu al twee weekenden gedupeerd. Maar ja alles voor onze gezondheid een ieder hoopt niet besmet te geraken.
 
Gelukkig zijn er eens live-streams , welke de wedstrijden duidelijk in beeld brengen. Na ONDO afgelopen dinsdagavond, volgende nu Achilles in Den Haag. Achteraf waren de thuis kijkers de winnaar. Wat een verschrikkelijk slecht weer, hevige regenbuien en een levens gevaarlijk glad veld met flinke val partijen. Je zal er toch gestaan hebben de prestatie, die twee en één op de mat neerlegden kon ik gelukkig niet volgen de ruiten wissers stonden op hun hoogste stand en dat is gezien de uitslagen maar goed ook. Eigenlijk wil ik mij maar van commentaar onthouden.  
 
Gelukkig draait niet alles om één en twee en het regende werkelijk kampioenen afgelopen zaterdag, dat is ook C.K.C. "Maassluis".
 
Henny Nieman  
Shirtsponsors:
bluelogo   TSALOGO 640
transparant keukens Koeze
VDKRAAN Jetewoonidee
Logo TCE Partners  

Nieuwsbrief