Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

Logo CKC

CKC Maassluis wint ook tweede veldwedstrijd

Hoofdsponsor: EuroHypotheken Rijnmond

Edwin Sonneveld-fotografie

In de uitwedstrijd tegen DVS’69 uit Hendrik-Ido-Ambacht boekten de korfballers van CKC Maassluis de tweede overwinning van de veldcompetitie. Maassluis kwam goed uit de startblokken en pakte via doelpunten van Jari Sonneveld en Esther Fortuin een 0-3 voorsprong.

Lees verder

Volgende wedstrijd

Op dit moment zijn er geen wedstrijden gepland.

Stand

Op dit moment is er door de KNKV nog geen stand gepubliceerd.

Nieuws

Informatie vrijwilligers Koningsdag 2024

Beste vrijwilligers, Wat fijn dat jullie ons willen helpen op deze dag. Door jullie hulp kunnen we koningsdag 2024 hopelijk weer omtoveren tot een succes! Hieronder staat een schema met de tijden waarop u aanwezig dient te zijn voor uw onderdeel. Mocht u niet meer weten bij welk onderdeel u staat of een andere vraag […]

Kampkrant online!

Op de kamppagina is de kampkrant van het jongste kamp geplaatst. Hier vind je alle informatie om goed voorbereid mee op kamp te gaan! Let op! De vertrekdatum stond in de eerste versie niet goed. We vertrekken op vrijdag 17 mei! De kamppagina vind je onder het kopje leden in het hoofdmenu!

‘Onze’ Wouter mag fluiten op WK in Thailand!

Vooraankondiging toptientoernooi D,E,F

Woensdag 15 mei as, toptientoernooi voor de D, E en F. Tijd: 14:00 tot 18:30 uur Waar: op het veld We gaan er vanuit dat je komt. Kun je niet, afmelden via knac@ckcmaassluis.nl. Afmelden voor zondag 12 mei a.s.

Geen trainen i.v.m. Schoolkorfbaltoernooi

Op dinsdag 28 mei 2024 en woensdag 29 mei 2024 wordt het Van Zanden schoolkorfbaltoernooi weer georganiseerd.

Update Koningsdagloterij 2024!

Het is gelukt!! Het zag er even naar uit dat we het dit jaar niet gingen halen om alle loten verkocht te krijgen maar dankzij jullie is het uiteindelijk toch gelukt en hebben we weer een mooi bedrag voor onze geweldige club opgehaald.

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback